Skip to main content

Sigurno ste nekad u životu susreli one za koje ste mislili da su predobri da bi bili istiniti.

One koji bi bili u stanju reći baš ono što ste trebali čuti, šutjeli kada ih za to niste molili i bodriti kada niste bili u stanju vidjeli niti zrno nade.

Koji su vas voljeli i onda kada ste živjeli najgoru verziju sebe i razumjeli vas više nego što ste mogli razumjeti sami sebe.

Postoje oni rijetki, koji vas nikada ne krive i ne optužuju kada radite uzastopne pogreške nego vam kažu; ne brini sljedeći put ćeš znati pametnije i tako sve do onog trenutka dok sami ne shvatite kada trebate odustati od svojih pogrešaka.

Oni koji vas puste da budete vi i uče vas na vlastitom primjeru opraštati kada za to nemate snage, jer je sama njihova veličina i sjaj postala takva kada su i sami morali opraštati.

Oni su razlog zbog kojih postajete bolji ljudi i zbog kojih povjerujete u moć koju nosite u sebi ne dopuštajući da ih drugi uvjere kako ste vi u nečemu loši.

Oni su ustvari vi, vaše pravo ogledalo, komad duše koji se rijetko, ali na kraju ipak pronađe.

To je i onaj komad duše koji nikada ne smijete dopustiti da vam je oduzmu, jer ako uspiju oduzeli su vam priliku da i vi budete razlog nečijeg osmijeha.

Love & Light,

Tanja❤️✨