Skip to main content

PROIZVODI

Vodič “Do zvijezda zajedno”

“Vodič “Do zvijezda zajedno” je prekrasno dizajniran poslovni i životni priručnik i planer, s pravim pitanjima, u pravo vrijeme i na pravom mjestu.”

Vodič koji te dovodi do života i posla iz snova

Svakodnevno čujete da ako zapišete neki cilj, da ćete ga i ostvariti, zar ne?

Zato biste trebali osim u sebi, početi razmišljati i na papiru. Pogotovo ako je taj papir kreativan i ukoričen u predivan dizajn zbog čega se osjećate kao čarobnica koja svoje želje ispunjava izgovarajući riječi – ćiribu ćiriba.

Vodič “Do zvijezda zajedno” je prekrasno dizajniran poslovni i životni priručnik i planer, s pravim pitanjima, u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Posložena su tako da budu vaš najbolji saveznik na putu ostvarenja vaših snova. Pa čak i onih koji su veći od vas samih.

Planer nije datumiran i možete ga početi koristiti u bilo koje vrijeme, a ne samo na početku godine, zbog čega nećete imati prazne i neiskorištene stranice.

Zaslužujete da živite život i posao iz vaših snova.

Možda u ovom trenutku ne znate odgovore na sva životna pitanja i to je sasvim OK, jer u biti kada malo bolje razmislite, nema onih pogrešnih. Najveća utjeha pri izostanku odgovora koja su nam potrebna je kada znamo da ih uvijek možemo mijenjati u skladu s našim promjenama pogleda na život i svijet, ali i posao. Pa kako onda da ostvarimo naše snove kada ne znamo sve što bismo trebali?

Tako što ćete se, umjesto na odgovore, fokusirati na emocije, jer su one naša navigacija koja nas vodi da stignete tamo gdje želimo biti ili ostvariti. A ja ne vidim boljeg saveznika u tome od ovog motivacijsko-poslovnog priručnika i planera.

Naruči vodič

Zavirite u sadržaj vodiča

Sadržaj vodiča:

 • vision board
 • prošli uspjesi
 • strah
 • 3 učinkovita oružja protiv straha
 • posao iz snova
 • persona
 • ideja
 • ciljevi
 • novac
 • navike
 • online mjesto
 • vrijeme
 • planer
 • dnevnik
 • godina
 • izvor informacija

“U vodiču se nalaze pitanja koja vam pomažu da otkrijete u čemu ste fantastični, šta vas muči i koji vam strahovi stoje na putu do uspjeha.”

Svaka strana vodiča ima predviđeno polje koje popunjavate ručno jer se tako bolje povezujete sa sobom i vašim ciljevima.

Popunjavanje vam pomaže da detaljnije istražite i posvetite se sebi kako biste došli do života i posla iz svojih snova ili barem da definirate što je za vas takav život kako bi ga jednog dana zaista i živjeli.

“To nije sve – uz vodič dobivate čarobnu naruknicu koja inspirira, nadahnjuje i pokreće ljubav.”

Još jedan jako važan BONUS je i videosnimka s detaljnim uputama za vas koji želite korak po korak, uz podršku, tragati za vašim odgovorima.
Plus BESPLATNA poštarina za cijeli svijet.

Je li ovaj vodič zaista za vas?

 • Želite li uz pomoć pravih pitanja kreirati život i posao iz snova?
 • Želite li ostvariti svoje snove, promijeniti stare navike uvodeći nove?
 • Želite li naučiti kako više voljeti sebe i živjeti po svom?
 • Imate li tu malu iskru, plamen u grudima i želite li konačno napraviti pravu transformaciju?
 • Želite li izgraditi upornost i redovito izvršavati vježbe koje će stvarati veličanstvene stvari?
 • Vjerujete li da ne postoji čarobni štapić za ostvarenje snova preko noći?
Ako je vaš odgovor DA barem na jedno postavljeno pitanje, onda je ovaj priručnik vaš najbolji saveznik do vaših zvijezda.
NARUČITE VODIČ
VODIČ DO ZVIJEZDA ZAJEDNO

Tko je autorica ovog sjajnog priručnika i planera?

Moje ime je Tanja Martinić, dugogodišnja dizajnerica nakita, poduzetnica, edukatorica za empate i autorica vodiča za život i posao iz snova "Do zvijezda zajedno".
Do sada sam održala 15 + radionica, kako kod nas, tako i u zemljama regije, s preko 300+ zadovoljnih žena. Nakon pandemije, odlučila sam svoje radionice uživo prenijeti u online svijet, kako bi i vama bilo lakše sudjelovati na njima.
Pomažem empatima izgraditi svijet u kojem pripadaju, ohrabriti ih da izađu iz toksičnih odnosa, osnažiti ih da idu ka svojim snovima i da slobodno kažu ono što osjećaju. Jer empatija je dar, SUPER MOĆ. A ne slabost, kako to drugi kažu. Pa zašto onda se kriviti, sramiti ili zbog nje, ne daj Bože, osjećati se manje vrijednima.
Prekrasni vodič “Do zvijezda zajedno” došao je u ruke preko 500 žena širom svijeta.

I možda najvažnije: uz pomoć ovog priručnika kreirala sam svoj život i posao iz snova. Tu sam da vas podržim da ostvarite svoje snove koje svim srcem želite.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK VODIČA S PLANEROM

Cijena vodiča je 10 eura plus poštarina.

Naručivanje vodiča funkcionira tako da upišete svoju adresu i odmah nakon što izvršite uplatu i pošaljete dokaz o uplati na mail: info@beylasoul.com, vodič će biti poslan na vašu adresu.
Zahvalna sam i uzbuđena što imam priliku da vam pomognem da se više ne osjećate zaglavljeno u ostvarenju onog što želite i da vas na ovaj način podržim da kreirate svoj život i posao iz snova.

NARUČI VODIČ “DO ZVIJEZDA ZAJEDNO”

Naruči Vodič "Do zvijezda zajedno"

Za narudžbu vodiča ispuni kratku formu u nastavku.

Naruči narukvicu

Za narudžbu narukvica, ispunite jednostavnu formu u nastavku:

PORUKE S DUŠOM

Motivacijske kartice za svaki dan

Vjerujete li da su riječi koje sebi izgovarate važne?

Izgovaranje lijepih riječi mogu biti vaša molitva kada se želite osjećati bolje ili ostvariti sve ono što želite.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim, čvrstim i lijepo dizajniranim karticama koje možete svaki dan nositi sa sobom u predivnom praktičnom pakiranju ugodnom na dodir, kako bi se osjećali bolje i snažnije, onda su “Poruke s dušom” motivacijske kartice za svaki dan pravi izbor za vas.

Saznaj više