Skip to main content
Nedavno se održala online radionica pod nazivom Ljubav i Ti, na kojoj smo učili kako na pravi način zavoljeti sebe i biti voljen.
Cilj ove radionice bio je da vam pomognem shvatiti uzroke koji vas vode do manjka ljubavi prema sebi, kako se uspješno boriti s osjećajem manjka vrijednosti u sebi i neuspjehom, kako se oduprijeti disfunkcionalnim odnosima te koje točno posljedice proizlaze iz takvog ponašanja i kako da kroz određene metode i alate promijenite način razmišljanja koje će vam služiti kako bi došli do osjećaja mira i ljubavi prema sebi.
Radionica je za vas ako ste osjećajna osoba kojoj je uvijek bilo lakše voljeti drugog nego sebe, ako ste imali problema s prekomjernim, a ne uzvraćenim davanjem, ako ste se oduvijek teško nosili s vlastitim neuspjehom ili praštanjem drugima zbog povrijeđenosti ili praštanjem sebi zbog pogrešaka iz prošlosti, te ako vam je želja ili san oduvijek bila podučiti se kako na ispravan način njegovati ljubav prema sebi, steći samopouzdanje i imati funkcionalne odnose.
Snimka radionice dostupna je na zahtjev, a uz nju ćete na poklon dobiti i vodič za život i posao iz snova “Do zvijezda zajedno”.